Vi hjælper

Lions Bjerringbro uddeler støtte lokalt, Nationalt og Internationalt.

• Formålet med Lions aktiviteter er at skabe overskud, som igen kan skabe glæde rundt omkring hos foreninger, organisationer og værdigt trængende.
  • Generelt støtter vi humanitære projekter i lokalsamfundet. Specielt foreninger og klubbers projekter, som er til gavn for børn, unge, ældre eller handicappede.
  • Vore donationer skal gå til konkrete projekter, fx indkøb af materialer eller redskaber for at gennemføre projektet.
  • Beskriv formålet med dit projekt og økonomien, herunder forslag til donationens størrelse. Skriv også lidt generelt om din forening/klub, størrelse og aktiviteter.
  • Vi støtter ikke den daglige drift af foreninger, da det bør klares via kontingent eller lignende.
  • Vi giver normalt ikke støtte direkte til enkelt personer, da det medfører personlig beskatning af donationen.
  • Vi giver ikke til rejser uanset formålet, dog undtaget Lions egen ungdomsudveksling.
  • For yderligere information kan formand for serviceudvalget, Martin Enevold Enevoldsen kontaktes på tlf. 26813364

Hvis du ønsker at søge om donation fra Lions,

klik her:  medlem.25856 ved lions prik dk

Klubbens E-mail,