Priser og anden info

Pladser og priser

Stadepladserne.
Stadepladserne er inddelt efter samme system som tidligere. Alle pladser er moduler på 3m bredde og 6,5 meter dybde. I yderste række kan der være op til 7 meters dybde.

Hvad må der ikke sælges?
Fra stadepladserne må der ikke sælges:
Drikkevarer, is, pølser eller andre fødevarer til fortæring på pladsen.

Priser.
Stadepriser er:
• 140 kr. per facade meter, dvs. 420 kr. for et 3 meter modul.
• Tillæg for hjørnegrunde er 150 kr.
• Pris for strøm 125 kr. per stadeplads, inklusiv strømforbrug under hele markedet.
• Gebyr til Billetten.dk er 5 kr. + 10 kr. pr. modul og 5 kr. for el.

Pladsreservation.
Hvis du ønsker at leje en plads, gøres det på www.billetten.dk  – Lions Marked Bjerringbro.
Her er der også en pladsoversigt, hvor du kan se pladsernes numre, og priser. Husk at tilkøbe el hvis du har brug for dette.
Der skal betales før pladsen er endelig lejet.
Pladsoversigten på Billetten.dk opdateres straks med hvilke pladser der er udlejet.
Hvis du ønsker at flytte plads sker dette ved at ringe til Billetten på 70 20 20 96 hverdage kl. 10-16. Flytning koster 25 kr. pr. modul á 3 m.

Fremleje el. videresalg af stadeplads er ikke tilladt. Hvis du bliver forhindret i at komme bedes du give besked omgående per telefon eller på mail. Så forsøger vi at sælge pladsen til anden side.

Mail:  bj.bro.marked ved gmail prik com

Mobil: 40 38 68 63 (Frode Sloth Larsen)
Man kan ikke bestille eller ændre pladser hos Frode, det skal ske på Billetten.dk.

Pladsreservation til næste år.
Kræmmere har som udgangspunkt første ret til samme plads næste år.
I løbet af markedet, forsøger vi at besøge alle stadepladser og modtage reservationer for næste år.
Ellers skal reservation af pladsen ske i informationsvognen før pladsen forlades.
Betaling skal ske på Mobile Pay 42496 eller konto 7845-0001143800 , så sørger vi for bookning på Billetten.dk inden der åbnes for salg.