Lions Marked bliver til Lions Festival

PRESSEMEDDELELSE

Lions Marked bliver til Lions Festival 11. juni 2022 i Bjerringbro

Lions Club i Bjerringbro har lavet Hestemarked / Lions marked siden 1976.
I 2020 og 2021 har vi dog holdt pause på grund af Corona.

Da vi nu skal til at starte op igen, har vi fundet tiden inde til at forny konceptet, og vi har besluttet at vi i stedet for markedet vil lave en 1 – dages festival.

”Markedsudvalget” er i gang med at lave et stærkt program, og der lægges op til at det bliver et arrangement der starter over middag og forløber frem til midnat. Om vi kan nå i mål med det helt store setup i 2022 må vi se. Men fest for byen skal vi have hvis corona tillader det.

”Der er lavet et budget som viser at vi med en billetpris på ca. 375 kr., skal sælge mindst 2200 billetter for at det løber rundt. Det tror vi på, sagtens kan lade sig gøre”, udtaler udvalgsformand René Lang.

Det der kan ødelægge vore planer, er hvis der kommer en aflysning pga. Corona. Kunstnerne bliver forudbetalt. Derfor er vi på jagt efter en underskudsgaranti, så Lions medlemmer ikke personligt kommer til at stå med dette ansvar.

Der planlægges derfor afhold et møde for lokale virksomheder og andre interesserede, for at afklare om det er muligt at samle en sådan garanti. Mødet vil blive afholdt i Hallen d. 1. feb. Indbydelse følger på de sociale medier og direkte til dem hvor vi har mailadresse. Såfremt man ønsker en indbydelse, er man også velkommen til at skrive på lionsfestival8850 ved gmail prik com

De mange sportsklubber bliver selvfølgelig inviteret til at stille med arbejdskraft, da Lions ikke selv kan mønstre et så stort et antal mandetimer, som der skal til for at stable en festival på benene. Vi vil selvfølgelig betale klubberne for hjælpen og derved støtte op om de klubber der deltager. Vi ved at corona også har taget hårdt på de forskellige klubkasser, men diverse aflysninger mm.